Little Dutch eenpersoonsdekbedovertrek + kussensloop - Pure - melange (jersey)
Met dit eenpersoonsdekbedovertrek van Little Dutch maak je iedere peuter-, kleuter- of tienerkamer helemaal af. Het overtrek en de kussenhoes zijn beide mooi afgewerkt en hebben een moderne bies in dezelfde kleur als het beddengoed.
.
.
Verkrijgbaar in zes verschillende kleuren uit de collectie Pure: Blue, Mint, Grey, Pink, Indian Red en Ochre.
.
.
De Pure lijn van Little Dutch is een effen collectie, bestaande uit zes natuurlijke kleuren: Blue, Mint, Pink, Grey, Indian Red en Ochre. Het speciaal geweven katoen is superzacht, soepel en daarom perfect voor de allerkleinsten. De unieke structuur van de stof zorgt bovendien voor een luxe styling en uitstraling van iedere baby- of kinderkamer.
.
.
Productkenmerken
Afmeting: 140 x 200 cm + 60 x 70 cm
Materiaal: 100% jersey
Wasbaar in de wasmachine

Dit Little Dutch product is maatschappelijk verantwoord en kinderarbeidvrij geproduceerd.

Little Dutch eenpersoonsdekbedovertrek + kussensloop - katoen
Met dit eenpersoonsdekbedovertrek van katoen maak je iedere peuter-, kleuter- of tienerkamer helemaal af. Het beddengoed uit de Adventure collectie heeft aan één zijde het Adventure dessin en aan de andere kant het Sprinkles dessin. Bij de Waves, Little Stars en Spring Flowers collectie bestaat het beddengoed uit één all-over print. Het overtrek en de kussenhoes zijn beide mooi afgewerkt en hebben een moderne bies in dezelfde kleur als het beddengoed.
.
Verkrijgbaar in vier collecties: Adventure, Waves, Little Stars en Spring Flowers.
.
.
De Adventure collectie van Little Dutch neemt kindjes mee op avontuur. De serie bestaat uit 4 kleuren; Blue, Pink, Mint en Grey, en het dessin kent vrolijke moderne illustraties van tipi’s, wilde dieren en natuurlijke elementen.
Een avontuur overdag sluit je af onder een prachtige sterrenhemel. De collectie Little Stars sluit aan bij het avontuurlijke thema en heeft een lief patroon van kleine sterretjes en stipjes. Deze serie is verkrijgbaar in de kleuren Blue, Pink, Mint en Grey.
De Waves collectie is met haar witte golvende stipjes in de kleuren Pink, Mauve, Mint of Beige een rustige basis en de producten uit deze serie zijn mooi in combinatie met de andere collecties.
.
.
Productkenmerken
Afmeting: 140 x 200 cm + 60 x 70 cm
Materiaal: 100% katoen
Wasbaar in de wasmachine

Dit Little Dutch product is maatschappelijk verantwoord en kinderarbeidvrij geproduceerd.