Kleurrijke kinderkameraccessoires voor kleine paleisjes
Inmiddels is Little Dutch uitgegroeid tot een gevestigde naam, zowel in Nederland als tot ver over de grenzen. Het concept: kleurrijke baby- en kinderaccessoires  voor de allerkleinsten, die onderling perfect te combineren zijn. De liefde en passie van het team achter Little Dutch zie je duidelijk terug in de ontwerpen. Little Dutch heeft dan ook een duidelijke visie: de producten zijn niet alleen functioneel, maar zien er vooral heel aantrekkelijk uit en zijn altijd op originele wijze afgewerkt. Trendy en toch tijdloos, zodat u nooit uitgekeken raakt en eindeloos kunt blijven combineren.

Vanuit het Little Dutch-kantoor werkt het team van enthousiaste collega's dagelijks met veel plezier aan het ontwerpen en uitbreiden van het Little Dutch-assortiment. Zodat jij zelf de sfeer kunt creëren die jij wenst voor jouw kleintje. Kleurrijk en sprankelend, sfeervol en warm of juist rustig en klassiek? Het kan allemaal met de kwalitatief hoogwaardige textielproducten en accessoires van Little Dutch.

Het Little Dutch team
We zitten nooit stil bij Little Dutch. Er gebeurt veel! Het begint bij een idee voor een ontwerp. Vervolgens gaan we naar de tekentafel en werken we het uit op de computer. Als de proefmodellen binnenkomen, worden deze aan een deskundige keuring onderworpen en zo nodig aangepast totdat ze voldoen aan al onze eisen en wensen. Als de producten gereed zijn gaan ze naar onze aangesloten distributeurs. We onderhouden nauw contact met deze winkels. Daarnaast zijn we te vinden op beurzen om onze klanten te ontmoeten en zijn we zeer actief op social media. En natuurlijk houden we ons bezig met webonderhoud. Zodat jij altijd de laatste actuele informatie vindt op onze Little Dutch-website.