Little Dutch is een eigentijds baby- en kinder-
lifestylemerk met producten van kwaliteit,
gemaakt met liefde. In ons assortiment vind je
o.a. originele kinderkamerartikelen, speelgoed, kleding, verf en behang. De producten worden gekenmerkt door mooie materialen en bijzondere dessins die passen bij de vertrouwde Little Dutch stijl die zowel kinderen als ouders aanspreekt.

Heb je een leuke foto van jouw Little Dutch product in gebruik, en wil je het met ons delen? Mail naar info@littledutch.nl!

Wasvoorschift

Om de kleur van jouw Little Dutch producten te behouden en dus zo stralend mogelijk te houden, raden wij je het volgende aan:

  • Was het product de eerste keer apart en gebruik een koud wasprogramma.
  • Na het wassen kun je het product het beste direct ophangen, vooral niet lang en nat op elkaar laten liggen.
  • Na het product de eerste keer koud gewassen te hebben kan het in de toekomst gewoon bij de gekleurde was.
  • Kijk goed op het waslabel van het product op welke temperatuur je het mag wassen en hoe je het moet drogen.

Volg ons op Social media!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste Little Dutch collecties, inspiratie, producten en winacties? Volg ons op Facebook, Instagram & Pinterest!
 

Ben je op zoek naar een mooi geboortekaartje? Little Dutch heeft een eigen collectie geboortekaartjes, exclusief verkrijgbaar bij Lief, Leuk & Eigen. In deze collectie vind je een ruime keuze aan kaartjes, passend bij de nieuwste collecties van Little Dutch. Adventure Mint, Pink, Blue en de overige collecties. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje: www.liefleukeneigen.nl